Ketkä 2 tai 3 Yömyssyjen hahmoa tahtoisit syksyllä julkaistavan YM Mushroom special -novellin päähenkilöiksi?

20.4.


Happy&chill 420 -day to everyone !

Muistakaahan leijailla tänään oikein urakalla sitten, eiks jeh? Tai olkaa leijailematta jos siltä tuntuu, pääasia että muistatte että tänään on rauhan ja rakkauden päivä <3
© Riina Salo

Nähkää perhettä, ystäviä, mussukkaa, tai olkaa vaan himassa rapsuttamassa kissaa, mikä ikinä onkaan rakkainta. Pääasia on kuitenkin hyvä seura ja se että ruumiinlämpö jaetaan. ...no ehkei nyt kuitenkaan välttämättä tarvitse ihan hirmuiseksi orgiameiningiksi tämän perjantain vieton mennä, but got the point anyway?

Juhlapäivän kunniaksi tämä sivukin sai vähän uutta ilmettä pintaansa.

Blogi on ollut olemassa kohta kuukauden päivät ja siinä ajassa on kertynyt 1164 sivunkatselua, kiitos kaikille jotka ootte käyneet pyörähtämässä, isompi kiitos halauksen kera niille jotka ovat lukeneet läpi ja tulleet uudemmankin kerran. Kiitos palautteesta, kommenteista, ruusuista ja kukkasista. Teidän sanojen ansiosta oon lyönyt lukkoon selkärankaani ajatuksen siitä että perkele, tämän matskun mie pusken julki, enkä peräänny, kun jonkin aikaa sitten vielä vähän ynnäsin.


Viikonloppu on pyhitetty kevään ja elämän juhlistamiselle, ensi viikolla paluu arkeen ja tekstien pariin, joten palaillaan linjoille päivitysten suhteen silloin siis.

Letkeää viikonloppua ja alkanutta kevättä kaikille, pus&piis.


^x^V~SisMa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Avaudu, jaa mielipiteesi tai kerro vaikka vitsi.