Ketkä 2 tai 3 Yömyssyjen hahmoa tahtoisit syksyllä julkaistavan YM Mushroom special -novellin päähenkilöiksi?

Ojenna kätesi?

Viimeisen version puhtaaksikirjoittamisessa mennään nyt luvussa 19. Oon myös kunnostautunut eteenpäin menemisen suhteen pienen luovan tauon jälkeen ja hyvä flow on päällä koko ajan. Tarina on muutamaa himassa eristäytyneenä vietettyä kirjoittamispäivää vaille valmis, yhdeksän lukua vielä työstettävänä. (Mutta se taas ei kerro yhtään mitään aikatauluista...)

Tähän asiaan liittyen ajattelin kysäistä että löytyykö lukijoista paria-muutamaa kuka ois innokkaasti halukas esilukemaan läpi valmiin stoorin ennen kuin se lähtee eteenpäin? Ja haukkumaan mut pystyyn niistä kohdista joista ei pidä, pitämään muutaman aivoriihipalaverin ja jeesimään henkisellä tasolla (miksikään haamukirjoittajaksihan siis ei tarvitse ryhtyä) hiomaan Yömyssyjä kohti täydellisyyttä. HUOM: Tässä tehtävässä pääsee isosti vaikuttamaan siihen millainen käsikirjoitus sinne kustantamoihin sitten lähtee eli luottamushommia ois tarjolla!

Paiskaa kommenttia tai huutele FB:ssä jos kiinnostuit :)

-Piis-

~SisMa

2 kommenttia:

  1. Tyhjä olo. Vähän ku ois panemassa maailman kuuminta naista ja yhtäkkii se vaan haihtuu näkyvistä, murr. Lisää tekstiä tai alan kärsii pahemman luokan viekkareista :D Ihan tiedoksi vaan että nousit täs parin päivän sisäl mun lempparikirjailijoiden listan ykköseksi. Oon tosissani. Ja sanaton. Ja urpo. Veetään yömyssyt joskus.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, toi sun kommenttis oli niin ihana et voisin printata sen, laittaa kehyksiin ja seinälle :') Kiitos isosti <3 Ja lisää tekstiä tulossa kunhan vaan saisin sähköt takas kämppääni et pystyis istumaan koneella vähän kauemmin ku sen reilun tunnin mitä tän läppärin akkuvaraus kestää. Varmaan loppuviikosta tulossa luku 32, koeta kestää viekkareita siihen asti :D
      Ja toki vedetään myssyt päähän sitten kun jossain vaiheessa saan aikaiseksi sinne päin maailmaa raahautua 8)

      Poista

Avaudu, jaa mielipiteesi tai kerro vaikka vitsi.